Wok Live Cooking & Buffet

Proef de ultieme smaakbeleving in het Wok Live Cooking & Buffet restaurant door de ruime keuze aan gerechten van buffet tot Live Cooking. All-in genieten van onze soepen, voorgerechten, tapas, verse sushi, salades, wok, Teppanyaki, grill, warm buffet en onze nagerechten zoals patisserie, schepijs, chocoladefontein, vers fruit en meer. Jasmijn Garden biedt een groot scala gerechten aan waardoor er voor ieder wat wils is!

All-inclusive concept

Grenzeloos genieten bij Jasmijn Garden Wok Live Cooking & Buffet betekent dineren volgens het All-in concept. Je betaalt namelijk niet voor wát je eet, maar voor de tijd die je bij Jasmijn Garden Wok Live Cooking & Buffet doorbrengt! Je kunt kiezen tussen een 2, 2½ of 3 uur All-in arrangement. Naast onbeperkt eten zijn de All-in arrangementen altijd inclusief tapbier, huiswijn, frisdrank, koffie, thee en verse sappen tegen een vast bedrag. Zo weet je vooraf precies wat je betaalt en kom je achteraf nooit voor verrassingen te staan!

Diner verlengen?

Geen probleem! Dit kost € 3,00 per half uur per persoon. Op feestdagen hanteren wij het weekendtarief, uitgesloten van Kerstdagen.

Prijswijzigingen en fouten onder voorbehoud 

Hoe werkt het?

Inchecken
Meldt u bij de receptie wanneer uw gezelschap compleet is. Kies de tijdsduur van uw arrangement. Uw arrangement kunt u tegen een meerprijs verlengen.

Betaling
Bij ons dient u vooraf af te rekenen. Hierdoor heeft u geen verassingen achteraf! Het is niet mogelijk om de rekening te delen. De rekening dient dan ook in één keer afgerekend te worden. Na uw aanmelding bij de receptie begeleiden wij u naar uw tafel en leggen een kaart op tafel die zichtbaar moet blijven tijdens uw verblijf. Deze heeft u nodig voor het uitchecken. Uw arrangement start na betaling van uw rekening. U betaalt dan voor de duur van uw verblijf en niet voor de hoeveelheid die u zult eten of drinken.

Genieten
Geniet onbeperkt van onze verschillende keukens. Kies daarbij een drankje bij de bar. Frisdranken, huiswijnen en verschillende soorten bieren zijn in het arrangement inbegrepen. De alcoholische drankjes die buiten het arrangement vallen kunt u tegen een meerprijs bij de receptie bestellen.

Uitchecken
Op het moment dat de eindtijd op uw kaart verstreken is, dient u zich met uw gezelschap weer af te melden bij de receptie of u kunt ervoor kiezen om uw tijdsduur te verlengen.

Feestdagen & speciale dagen
Op de feestdagen en de speciale dagen hanteren wij het weekendtarief m.u.v. de Kerstdagen. Het 65+ Arrangement is dan niet geldig. Tijdens de Kerstdagen hanteren wij andere tijden en prijzen. Wij informeren u hier tijdig over via onze website en social media.

Feestdagen: Nieuwjaarsdag, Valentijnsdag, Pasen, Koningsdag, Bevrijdingsdag, Hemelvaartsdag, Pinksteren, Sinterklaas, Kerst en Oudejaarsdag