Afhalen

Geen zin om te koken of gewoon zin in Chinees eten? Dan bent u bij ons aan het juiste adres! Jasmijn Garden staat al jarenlang bekend als de plek om Chinees af te halen in Assen. Tussen de wijken Peelo en Marsdijk, is het restaurant gevestigd in het complex naast voetbalvereniging Achilles 1894. Met een ruime parkeerplaats voor het restaurant kunt u uw auto eenvoudig kwijt en staat u binnen een kwartier met het eten weer buiten!

Bezorgen

Komt u het huis niet uit? Wij bezorgen de lekkerste Chinese gerechten ook aan huis in Assen! Bestellen vanaf €18,00 (excl. bezorgkosten vanaf €3,00; gratis bezorging vanaf €60,00 uitsluitend in de postcodes 9401 t/m 9408).

Rhee, Vries, Ubbena, Zeijen, Loon en Balloo (Bezorgkosten €4,00; gratis bezorging vanaf €100,00)

Catering

Of het nu gaat om familiefeesten, recepties of bedrijfsevenementen, wij kunnen uw feest de glans geven die het nodig heeft. Onze cateringservice is erop gericht u zoveel mogelijk plezier te laten beleven aan uw evenement. Wij verzorgen in Assen en omgeving een vers bereid, lekker en volledig buffet ter plaatse voor groepen van 20 tot 200 personen.

Neem contact met ons op voor meer informatie over de invulling van uw feest.

CATERINGMENU

Menu

Bekijk hieronder ons afhaal- en bezorgmenu (klik om te vergroten):