Op dit moment is het niet mogelijk om te reserveren voor het Asian Fusion & Grill restaurant. Wij ontvangen u graag in ons Wok Live Cooking & Buffet restaurant of in ons A La Carte restaurant.

Asian Fusion & Grill

Op de begane grond kunt u genieten van ons nieuwe concept: Asian Fusion & Grill. Hier kan men samenkomen om te genieten van de Aziatische keuken. Met ons ‘shared dining’ concept bestaande uit kleine porties van meer dan 100 fusion-, grill-, en sushi gerechten en het dessert zijn de varieermogelijkheden eindeloos en beleeft u een complete, culinaire belevenis. Kom en geniet onbeperkt van de Aziatische keuken in ons nieuwe all-you-can-eat restaurant tegen een betaalbare prijs!

All You Can Eat

U bestelt aan de hand van een tablet in verschillende rondes authentieke gerechten uit verschillende Aziatische keukens, geserveerd op een eigentijdse wijze in kleine hoeveelheden. Tegen een vaste prijs geniet u bij ons 2,5 uur lang van diverse hapjes met de nadruk op de Chinese keuken. Natuurlijk kunt u er ook terecht voor Sushi, Teppanyaki, Grill, Dim Sum en Wok. Wij verwelkomen u hartelijk!

Tarieven Diner

All You Can Eat (exclusief dranken)

Dinsdag t/m donderdag  € 25,50 p.p.
Vrijdag t/m zondag  € 27,50 p.p.
Kinderen 4 t/m 11 jaar  € 1,50 per leeftijdsjaar
Kinderen t/m 3 jaar  Gratis

All You Can Eat & Drink (tapbier, huiswijn, frisdrank, koffie en thee)

Volwassenen  € 8,- extra p.p.
Kinderen 4 t/m 11 jaar  € 6,- extra p.p.

Op feestdagen geldt het weekendtarief (uitgezonderd van Kerstdagen)